Προπτυχιακά

Μάθημα: Εισαγωγή στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία

  • Posted on: 2 March 2021

Οι παραδόσεις του μαθήματος "Εισαγωγή στην σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία" θα γίνονται με συμμετοχή του συνόλου των φοιτητών κάθε Πέμπτη 09.00-12.00. Αυτό θα ισχύσει όσο τα μαθήματα γίνονται από απόσταση.

Στην περίπτωση που ξεκινήσουν μαθήματα στα αμφιθέατρα η παράδοση θα γίνεται σε δύο Τμήματα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Πρακτική άσκηση φοιτητή/τριας στη Βουλή

  • Posted on: 2 March 2021

Προκηρύσσεται μία έμμισθη θέση 6μηνης πρακτικής άσκησης στο διεπιστημονικό και διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ (https://eclass.aegean.gr/courses/511373/ ), που επιμελείται το Τμήμα Επιμόρφωσης της Βουλής των Ελλήνων και αναπτύσσεται με πρωτοβουλία του καναλιού της Βουλής.

Αφορά τη θέση ιστορικού ερευνητή-επιστημονικού συμβούλου στην παραγωγή φοιτητικών σύντομων ιστορικών ντοκιμαντέρ με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821.

Σχετικά με το μάθημα: Εσαγωγή στην Εκπόνηση Εργασίας

  • Posted on: 1 March 2021

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται μπορούν να μπουν στο e learning του μαθήματος "Εισαγωγή στην Εκπόνηση Εργασίας" με κωδικό 2020 και να επιλέξουν επιθυμητή ημέρα συνεργασίας για τη συζήτηση θέματος εργασίας.

Από το διδάσκοντα

Έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου την Τετάρτη 3/3/2021

  • Posted on: 28 February 2021

Αγαπητές και αγαπητοί,

Λόγω της διήμερης συμβολικής κατάληψης των χώρων του Τμήματος που έχει αποφασίσει ο Σύλλογος Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών, η έναρξη των μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου μετατίθεται για την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών Α.Π.Θ.

Εγγραφή στο εαρινό εξάμηνο 2020-21

  • Posted on: 26 February 2021

Η δήλωση εγγραφής εξαμήνου είναι υποχρεωτική για τους προπτυχιακούς φοιτητές όλων των Τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσα από το περιβάλλον ηλεκτρονικής γραμματείας https://sis.auth.gr/

Έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

  • Posted on: 24 February 2021

Τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου, τόσο προπτυχιακά όσο και μεταπτυχιακά, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών ξεκινούν την Δευτέρα 1 Μαρτίου

Στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας μπορείτε να δείτε τα ωρολόγια προγράμματα (μέρα, ώρα και link σύνδεσης) καθώς και τις ώρες συνεργασίας των διδασκόντων οι οποίες ενεργοποιούνται από την 1η Μαρτίου

Πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών με το Πανεπιστήμιο Financial University under the Government of the Russian Federation, Moscow, της Ρωσίας.

  • Posted on: 19 February 2021

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (http://international-relations.auth.gr/el/node/2167) έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με τη δυνατότητα φοίτησης προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών φοιτητών για το χειμερινό εξάμηνο 2021 – 2022 στο Πανεπιστήμιο Financial University under the Government of the Russian Federation, Moscow, της Ρωσίας, στο πλαί

Αγγλική Ορολογία για τους Πολιτικούς Επιστήμονες: Δηλώστε το ενδιαφέρον σας

  • Posted on: 19 February 2021

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το επίπεδο 2 και το επίπεδο 4 στην Αγγλική Ορολογία για τους Πολιτικούς Επιστήμονες, θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην διδάσκουσα Δρ. Μακρίνα Ζαφείρη, στο e-mail :  m_nzafiri@yahoo.gr.

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών-ητριών του Α.Π.Θ. για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021

  • Posted on: 17 February 2021

Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σχολείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας σχετικά με τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας των αλλοδαπών φοιτητών-ητριών του Α.Π.Θ. για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021.
 
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το Π.Δ. 1051/77 όλοι οι αλλοδαποί φοιτητές-ήτριες των Τμημάτων του Α.Π.Θ. παρακολουθούν και διδάσκονται την ελληνική γλώσσα ως ξένη στο ΣΝΕΓ σύμφωνα με τα ισχύοντα στο Πρόγραμμα Σπουδών του κάθε Τμήματος για τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας.

 

Σελίδες