Εκδηλώσεις-Συνέδρια

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων στο διαδίκτυο

  • Posted on: 14 April 2021

Το Κέντρου Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας. (https://www.kmop.gr/)  διοργανώνει αυτή την Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 (16.00-19.00) δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων στο διαδίκτυο.

29/3: Σεμινάριο με θέμα «Ερμηνευτική Ανάλυση Λόγου στην Ψηφιακή Εποχή»

  • Posted on: 19 March 2021

To «Δίκτυο Ανάλυσης Πολιτικού Λόγου» της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης (ΕΕΠΕ), σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και το ερευνητικό πρόγραμμα «Απολλωνίς» ΑΠΘ οργανώνουν τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, 19.00-21.00 σεμινάριο με θέμα: «Ερμηνευτική Ανάλυση Λόγου στην Ψηφιακή Εποχή».

Το σεμινάριο αποτελεί μια θεωρητική και πρακτική εισαγωγή στην ηλεκτρονική ανάλυση λόγου και δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση εργαλείων γλωσσικής τεχνολογίας.

28/2: e-Ημερίδα με θέμα «Ας μιλήσουμε εκτός εξεταστέας ύλης – Εκπαίδευση για τη Δημοκρατική Συμπεριφορά»

  • Posted on: 23 February 2021

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και με τη συμμετοχή των Αντιδημάρχων Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Ψηφιακής Πολιτικής Δήμου Βέροιας, εκπαιδευτικών, μαθητών και φοιτητών διοργανώνουν εξ αποστάσεως Ημερίδα για να συζητήσουν Εκτός Εξεταστέας Ύλης για την Εκπαίδευση για τη Δημοκρατική Συμπεριφορά

Η e-Ημερίδα θα υλοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, 11.00 έως 12.30.

Δείτε την πρόσκληση-πρόγραμμα της εκδήλωσης

Δωρεάν εβδομαδιαία εκδήλωση εξάσκησης της αγγλικής γλώσσας από το Stockton University των ΗΠΑ

  • Posted on: 12 February 2021

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (http://international-relations.auth.gr/el/node/2159) έχει αναρτηθεί ανακοίνωση από το Stockton University των ΗΠΑ, με το οποίο το ΑΠΘ διατηρεί Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας, για δωρεάν εβδομαδιαία εκδήλωση εξάσκησης της αγγλικής γλώσσας.

22/12: Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο:«Διαχείριση της πανδημίας: Υγεία, Εργασία, Δημοκρατία» από Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Διδακτόρων Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ

  • Posted on: 18 December 2020

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Διδακτόρων Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 19:30 διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο:«Διαχείριση της πανδημίας: Υγεία, Εργασία, Δημοκρατία».

Ομιλητές:
Θανάσης Δημάκας, μέλος συντακτικής ομάδας του περιοδικού KABOOM- πρώην γραμματέας ΕΣΜΦΥΔ Πολ. Επ. ΑΠΘ
Θοδωρής Ζδούκος, γιατρός ΕΣΥ- Κ.Ι.Α. Θεσσαλονίκης
Δημήτρης Καλτσώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πάντειο Πανεπιστήμιο

Σελίδες