13/3: Διαδραστικό σεμινάριο "Πώς να δημοσιεύσεις ένα ακαδημαϊκό άρθρο και άλλοι τρόποι επιβίωσης στην ακαδημία" ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ

  • Posted on: 4 March 2020

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Πολιτική Θεωρία” του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ διοργανώνει τρίωρο διαδραστικό σεμινάριο με εισηγητή τον Βασίλη Κωστάκη και θεματική:

Πώς να δημοσιεύσεις ένα ακαδημαϊκό άρθρο και άλλοι τρόποι επιβίωσης στην ακαδημία

Ο υπεύθυνος και εισηγητής του σεμιναρίου, Βασίλης Κωστάκης*, θα μας μιλήσει για το πώς να γράφεις, να δημοσιεύεις και να προωθείς ακαδημαϊκά άρθρα. Θα μοιραστεί, επίσης, γενικότερες εμπειρίες για επιβίωση στην ακαδημία.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και ώρα 14:45 - 18:00 στην αίθουσα Α (ισόγειο, κτίριο ΝΟΠΕ)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μεταπτυχιακές/ούς φοιτήτριες/ές, υποψ. διδάκτορισσες/ες, νέες/ους ερευνήτριες/τές καθώς και σε όποιο άλλο άτομο ενδιαφέρεται από τον χώρο των κοινωνικών και πολιτικών επιστημών.

Είσοδος ελεύθερη

Η εγγραφή θα γίνει στις 14:45 στον χώρο του σεμιναρίου. Παρακαλείσθε να προσέλθετε εγκαίρως, καθώς το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 15:00.

Παρακαλούμε για την προώθηση της παρούσας πρόσκλησης προς κάθε ενδιαφερόμενη/ο.

Για περισσότερες πληροφορίες : alkioup@polsci.auth.gr

Ο Βασίλης Κωστάκης, με έδρα τα Ιωάννινα, είναι καθηγητής στο Πολυτεχνείο του Ταλίν στην Εσθονία, ενώ εργάζεται ταυτόχρονα ως επισκέπτης καθηγητής στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στη Βοστόνη. Είναι ο ιδρυτής της ερευνητικής κολλεκτίβας P2P Lab. Συντονίζει και συμμετέχει σε μεγάλα ερευνητικά έργα και το 2018 του απονεμήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας τετραετής χρηματοδότηση για το ερευνητικό έργο Cosmolocalism. Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε υψηλού κύρους περιοδικά (ακαδημαϊκά αλλά και ευρείας ανάγνωσης) και έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες. 

Περισσότερα: http://wiki.p2pfoundation.net/Vasilis_Kostakis

Κατηγορία: 
Εκδηλώσεις-Συνέδρια