Ανοιχτό διαδικτυακό ΔΣ συλλόγου μεταπτυχιακών και υπ. Διδακτόρων Πολ. Επ. ΑΠΘ

  • Posted on: 2 February 2021

Εκ μέρους του συλλόγου μεταπτυχιακών και υπ. Διδακτόρων σας κοινοποιούμε την παρακάτω πρόσκληση:

Σε μια περίοδο γενικευμένης κυβερνητικής επίθεσης στο Μαζικό, Δημόσιο και Δωρεάν Πανεπιστήμιο και εν μέσω της Πανδημίας του Κορονοϊού Covid -19, είναι αναγκαίο συλλογικά να διαμορφώσουμε επεξεργασίες και από κοινού να οργανώσουμε ένα πλάνο δράσεων. 

Ο σύλλογος όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της αντίστασης στο Νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, έβαλε μπροστά το συντονισμό με άλλους συλλόγους μεταπτυχιακών και υπ. διδακτόρων και ανέλαβε πρωτοβουλίες (συλλογή υπογραφών), παίρνοντας παράλληλα θέση για σειρά κοινωνικών επιδίκων. 

Προκειμένου η δράση του να αναπτυχθεί περεταίρω στην τελική ευθεία της κατάθεσης και ψήφισης του αντιδραστικού ΝΣ αλλά και να αναπτύξει λόγο και παρουσία σε μια σειρά κρίσιμων πεδίων (δημοκρατικά δικαιώματα, έμφυλη καταπίεση κα) χρειάζεται την οργανική εμπλοκή των μελών του. 

Σε αυτή την κατεύθυνση σας καλούμε όλες και όλους, μεταπτυχιακούς φοιτητ(ρι)ες  και υπ. διδάκτορες/ισσες του τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ στο ανοιχτό διαδικτυακό ΔΣ την Τετάρτη 3/2 στις 20:00.

Θέματα:

  • Νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη (ανάλυση και σχεδιασμός δράσεων)
  • Σεξουαλικές παρενοχλήσεις/ παραβιαστικές συμπεριφορές στο ΑΠΘ
  • Πρόστιμα από 17Ν και νέες κινητοποιήσεις ενάντια στον περιορισμό του δικαιώματος στη συνάθροιση
  • Άλλα θέματα

 Η είσοδος γίνεται με ονοματεπώνυμο στο παρακάτω σύνδεσμο:  https://meet.jit.si/anoixtoDS_ESMFYDPE

Κατηγορία: 
Εκδηλώσεις-Συνέδρια