ΕΠΕΙΓΟΝ: Πρακτική άσκηση καλοκαιρινής περιόδου

  • Posted on: 12 May 2021

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα οι διαδικασίες τοποθετήσεων φοιτητών για την καλοκαιρινή περίοδο της πρακτικής άσκησης (15 Ιουνίου ως 15 Σεπτεμβρίου) (πρακτική με αμοιβή από ΕΣΠΑ παράλληλα με το επιλεγόμενο μάθημα "Πρακτική Άσκηση". Τα δεδομένα είναι τα εξής:

1. Η πρακτική μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία (με εξασφάλιση δωρεάν εβδομαδιαίου self test) ή με τηλεργασία (ότι συμφωνήσουν φοιτητές και φορείς)

2. Δύο φοιτήτριες (γνωρίζουν οι ίδιες) έχουν ήδη τοποθετηθεί στους Δήμους Ρόδου και Χανίων αντίστοιχα

3. Υπάρχει μία διαθέσιμη θέση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

4. Αν υπάρχει φοιτητής/τρια που θα βρίσκεται στην Αθήνα την περίοδο 15/6-15/9 μπορεί να κάνει πρακτική στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ)

5. Υπάρχει ευχέρεια τοποθετήσεων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας 

6. Αν κάποιος/α έχει να προτείνει Δήμο ή Περιφέρεια ή Περιφερειακή ενότητα εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης, έχει δυνατότητα προσωπικής επαφής και εξασφάλισης θέσης ας μας ενημερώσει αφού επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ

7. Οι φοιτητές/τριες με ΑΕΜ 3354, 3339, 3298, 3367, 3476, 3382, 3646 έχουν ήδη καταθέσει αναλυτική βαθμολογία και έχουμε και τις προτιμήσεις τους για τοποθετήσεις (δεν χρειάζεται να ξαναστείλουν).

8. Όποιος άλλος/η ενδιαφέρεται για πρακτική θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να στείλει αναλυτική βαθμολογία (σε αρχείο PDF από το students.auth.gr) με email στο dmilosis@polsci.auth.gr. Χρήσιμο είναι να πουν στο email τις προτιμήσεις τους με βάση τα παραπάνω

ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι για την πρακτική θα πρέπει να συνδεθούν για ενημέρωση για τις άμεσες γραφειοκρατικές και άλλες ενέργειες για έναρξη της πρακτικής στο Zoom την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαϊου στις 12:00 (https://authgr.zoom.us/j/7741316312 passcode: 914417).

Για όποια απορία στείλτε email στο dmilosis@polsci.auth.gr.

Κατηγορία: 
Προπτυχιακά